2012. augusztus 9., csütörtök

Gesztenyés-csokis muffin

Hozzávalók:
25 dkg liszt
1 kk. szódabikarbóna
3 ek. cukor
8 dkg zsír
3 dl kakaó (3 dl növényi tejben ízlés szerint feloldott Nesquick)
25 dkg gesztenyemassza
1 tábla étcsoki

A zsírt a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a gesztenyemasszát, majd felváltva kis adagokban a kakaót és a szódabikarbónás lisztet. Papírral bélelt muffin formákba kanalazzuk, a közepébe nyomunk egy kocka étcsokit.
Előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük.
Kicsit szárazabb, mint az átlagos muffinok, de nekem ízlett.

Forrás: http://www.nosalty.hu/recept/gesztenyes-csokis-muffin-tojas-nelkul

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése